Lenovo P70 Smartphone Not Charging

Lenovo P70 SmartphonesBeli smartphone Lenovo P70 sudah hampir setahun. Perkara yang boleh dibanggakan adalah kuasa tahan baterinya. Memang power. Boleh bertahan hampir satu hari setengah dengan fungsi datanya on. Hari ni aku godek kat google “my lenovo p70 not charging” stressss bila phone gagal nak charge. Kebanyakkan jawapannya mengecewakan..hahaha tapi terjumpa satu ayat, “try connect with laptop usb port..”

ting.. ting.. ting… eh recharging..!!!! setannnnn… Dua kepala charger aku sudah tukar tetap tak mahu recharge. Bila cabut wayar cucuk kat usb laptop eh nyala la lampu recharging dia.. Hmmmmm haruskan aku mula mencari smartphone lain? Macam tak lama je smartphone lenovo P70 ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating*

CommentLuv badge