Jom Tonton Live Drama Kampus Korang Episod 1

Jom tonton drama online, Kampus Korang menceritakan kisah seorang gadis bernama Fatini yang ingin menghabiskan zaman belajarnya dengan cemerlang. tanpa sebarang drama dan masalah. Kampus Korang EPISOD 1 pun sudah kelakar, korang pasti akan menonton untuk episod yang kedua.

Apa yang korang rasa apabila korang punyalah bergegas hendak ke kelas apabila sampai kelas batal? Ini semua sebab Nana. Tapi Fatini pun satu siapa suruh tak check group whatsapp. Padan muka!

SINOPSIS KAMPUS KORANG ARAHAN SHAZREEN FAZLYNDA

Tonton Drama Online. Kampus Korang menceritakan kisah seorang gadis bernama Fatini yang ingin menghabiskan zaman belajarnya dengan cemerlang. tanpa sebarang drama dan masalah. Namun, perkara yang paling dia takuti menjadi realiti apabila dia bertemu dengan seorang classmate dan juga roomatenya, Nana yang sangat berbeza sifatnya, dramatik dan cuai serta telah beberapa kali menariknya untuk terjebak dalam masalah-masalah yang Fatini tidak ingini, dan tidak pernah diimpikan untuk melibatkan diri.

Ikuti kisah lucu mereka dan kawan-kawan baru yang pelbagai ragam serta pengajaran yang bermakna untuk tontonan anda terutamanya untuk remaja-remaja sekalian. Sebuah cerita bersiri yang berkisarkan tentang persahabatan, kesukaran untuk mengharung dunia yang makin boros dengan pembaziran serta kenangan jiwa remaja di zaman belajar.

Share
Tags:,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge